Termeni si conditii

1. Acceptarea Termenilor si Conditiilor

Acesti termeni si conditii constituie acordul dintre dvs. si MOBILISTI.ro.
Va rugam sa cititi acesti Termeni si Conditii pentru utilizarea in orice mod a website-ului accesibil la adresa URL: http://mobilisti.ro. ("Website")
Accesarea si vizitarea Website-ului, inregistrarea unui cont pe Website si/sau folosirea serviciilor de publicare pe Website de anunturi pentru vanzarea, cumpararea sau inchirierea de bunuri sau servicii ("Serviciile") inseamna acceptarea in totalitate si neconditionata a acestor Termeni si Conditii.

2. Aspecte Generale

Un Anunt va fi creat prin completarea unui formular, disponibil pe Website, care sa contina:
- datele reale de contact ale Utilizatorului;
- descrierea reala a Produsului care face obiectul Anuntului;
- pretul Produsului care face obiectul Anuntului.

Prin trimiterea Anuntului spre publicare catre Furnizor, Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu prevederile acestor Termeni si Conditii, fiind pe deplin de acord ca, in caz de nerespectare a acestora, sa fie tras la raspundere conform prevederilor acestora.
Utilizatorul isi asuma in intregime raspunderea pentru continutul Anuntului si pentru corectitudinea informatiilor publicate in Anunt si/sau comunicate Furnizorului.
Valabilitatea unui Anunt pe site este de 30 de zile, cu posibilitatea de prelungire la sfarsitul acestui termen.

3. Verificarea/Moderarea Anunturilor si a Conturilor

Verificarea/moderarea Anunturilor publicate pe Website de catre Operatorii Furnizorului are ca scop inlaturarea Anunturilor incomplete, evident incorecte si/sau care nu respecta prevederile Termenilor si Conditiilor (au un continut jignitor sau calomnios, sunt contrare bunelor practici etc.), incercand astfel sa se ofere celorlalti Utilizatori un numar cat mai mic de Anunturi eronate.

- Nu sunt permise anunturi care nu au legatura cu domeniul de activitate ale Website-ului. - Nu este permisa stergerea si republicarea Anunturilor cu acelasi continut.
- Un Anunt este valabil pentru un singur Produs.
- Nu sunt admise spre publicare Anunturi care fac referire la mai multe Produse.
- Nu pot fi publicate Anunturi false, interpretabile sau care contin date cu caracter personal in cadrul descrierii lor.


MOBILISTI.ro se obliga sa tina anuntul activ pe toata perioada mentionata la punctul 2.

Termeni

Toate anunturile sunt postate de utilizatori, iar orice greseala sau omisiune este direct responsabilitatea utilizatorului.
MOBILISTI.ro este un director destinat producatorilor de mobilier si nu poate fi tras la raspundere pentru actiunile utilizatorilor.